"/", "/", "/", "/",

Vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend eens contact op voor een offerte op maat. Wij werken in de regio Cuijk, Boxmeer, Gennep, Grave, Mill, Sint Anthonis, en Venray. Contact opnemen ›

Blijf op de hoogte

Geregeld plaatsen wij een berichtje over ons werk, diensten, werkwijze en innovatie op Facebook.

Steeds de nieuwste technieken

Sneller en beter door innovatief materiaal

De mensen die bij u komen schoonmaken zijn vakmensen. Daarbij worden zij geholpen met de nieuwste technieken en hulpmiddelen. Daar profiteert u direct van doordat het werk doorgaans sneller wordt uitgevoerd en een nog schonere uitstraling geeft.

Carbo Clean Pole

De Carbo Clean Pole is een dergelijk innovatief voorbeeld. Het is een zeer lichte en sterke wassteel waarvan het basismateriaal bestaat uit carbon. De Carbo Clean Pole gebruiken wij voor glas- en gevelbewassing tot ca. 15 meter hoogte vanaf de grond. Hierdoor zijn wij in staat om zonder gebruik te maken van een ladder of hoogwerker tot 4 verdiepingen hoog te wassen.

Zuiver Osmosewater

De Carbo Clean Pole wordt gebruikt in combinatie met Osmosewater. Door de constante spoeling met osmosewater, dat vrij is van mineralen e.d., worden strepen en vlekken na opdroging voorkomen. Het is geschikt voor glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonnepanelen, zonwering, etc. En het is veilig in gebruik en milieuvriendelijk.