WAS MIJN GLAS

Ramenwassen is een vervelende en tijdrovende klus, en zeker niet zonder gevaar. Onze ervaren glazenwassers voeren deze klus graag voor u uit!

 

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Uw voordelen

  • professioneel gereinigd glas;
  • uitgevoerd door betrouwbaar en ervaren personeel
  • tegen een eerlijke prijs.

Over wasmijnglas

Wasmijnglas is onderdeel van Pelzer Schoonmaakbedrijf BV een regionaal full-service schoonmaakbedrijf dat al sinds 1983 actief is in de branche. Wasmijnglas biedt u als particulier een professionele benadering en afwikkeling van uw glasbewassing. Van offerte tot facturering alles verloopt zoals u van een gerenommeerd bedrijf mag verwachten; zorgvuldig, conform wetgeving en bovenal volgens afspraak.

Met wasmijnglas richt Pelzer Schoonmaakbedrijf zich op de particulierenmarkt en is ontstaan vanuit de toenemende vraag naar goede en vooral betrouwbare glazenwassers voor de particulier. Anders dan bij vele andere glazenwassers is er bewust gekozen om u als particulier op eenzelfde wijze te bedienen als de zakelijke markt. Dit betekent dat;

  • u zaken doet met een professionele partij, welke gemaakte afspraken nakomt,
  • de werkzaamheden worden uitgevoerd conform frequentie en afspraak,
  • de wasbeurten verzorgt worden door enkel ervaren glazenwassers
  • en u achteraf een correcte factuur ontvangt welke u per bank kunt voldoen.

 

 

 

l

Opname & offerte

Geen enkele situatie is identiek en iedereen heeft zijn of haar specifieke wensen. Om tot een goed advies en een eerlijke prijs te komen maken wij nagenoeg altijd (geheel vrijblijvend) een afspraak op locatie. Tijdens deze bezoekafspraak inventariseren wij uw wensen, bespreken we de was-frequentie en geven u een prijs per wasbeurt af.

Uitvoering

Na de gunning worden uw wasbeurten conform de overeengekomen was-frequentie ingedeeld en uitgevoerd. Indien gewenst of noodzakelijk ontvangt u voor de wasbeurten een berichtje en als vanzelfsprekend dragen ervaren krachten zorg voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden.

Nazorg & service

Nadat de wasbeurt bij u is uitgevoerd ontvangt u een correcte factuur waarop, afgezien van de standaard factuurgegevens, tevens de dag van uitvoering vermeld staat. Deze factuur kunt u per bank voldoen zodat contante betalingen achterwege kunnen blijven. Mocht u achteraf vragen en/of opmerkingen hebben over de wasbeurt en/of facturering dan kunt u ons altijd contacten.

Ons werkgebied